Samenwerken met Gewoon

Samenwerken met

Gewoon

Gewoon staat altijd open om de handen in één te slaan voor de beste zorg!

Door samen te werken bereiken we meer!  Gewoon staat in het belang van onze cliënten dan ook altijd open om zoveel mogelijk diensten, die op elkaar afgestemd zijn of aansluiten, op 1 plek aan te kunnen bieden. Ben jij iemand die zich helemaal thuis voelt in onze wereld van Natuur en Regulier? Neem dan contact met ons op!

Regelmatig werken wij samen met andere aanbieders om verschillende redenen. De onderstaande ondernemers dragen wij dan ook meer dan een warm hart toe en zijn een echte aanrader!

LOGO-COOPERATIE-KZG-CMYK

www.cooperatiekzg.nl

Coöperatie KZG is een samenwerkingsverband voor en door zelfstandige kraamzorgprofessionals.
Want samen staan we sterker. En bereiken we meer!

Gewoon werkt samen met de Coöperatie Kraamzorggroep omdat wij overeenkomen dat elke onderneming aan eisen moet voldoen. We houden van samen denken en samen handelen. Samen staan we sterker! Door in contact te zijn met andere organisaties blijven we allemaal met de neuzen dezelfde kant op staan. Ook zijn de meiden van de Coöperatie rasechte ondernemers en dit alles sluit naadloos aan bij de visie van Laminta waar Gewoon op is gebouwd.

www.printjewonder.nl

Je bent zwanger van jullie wondertje of deze is net geboren.
Hoe mooi is het, om de ervaring van jouw zwangerschap in je eigen unieke zwangerschapsbeeldje voor altijd vast te leggen?!

Print je wonder maakt jouw unieke moment tijdloos! Geloof ons…dit wil je hebben. Zij maken beeldjes in alle vormen en van alle materialen!. Een voorbeeld van 1 van hun beeldjes staat bij ons in de winkel in Kralingen.
logo2kopie

www.verloskundigerotterdam.nl

Wij besteden extra tijd en aandacht aan onze cliënten om individueel gerichte zorg te kunnen geven.

Aan de Maas is de verloskundige met wie wij het meest samenwerken. We werken met korte lijntjes en kennen elkaar allemaal goed waardoor en naadloos samengewerkt kan worden!

www.vi-photography.nl

Jessica maakt de mooiste fotoreportages van jouw bevalreis! en zet onze kraamverzorgende regelmatig mooi op de gevoelige plaat.

Jessica maakt naar onze mening de mooiste rauwe, maar smaakvolle geboortereportages! Een gebeurtenis die je nooit meer over kunt doen is echt de meite waard om vast te leggen. Haar foto’s van onze Kraamverzorgenden zie je terug over onze hele site.

www.babybusinessschool.nl

Colinda geeft de meest diepzinnige scholingen die wij tegenkomen op het veld.

Er is nooit een seconde niet leerzaam bij de scholingen van Colinda! Zo volgen wij dan ook alle scholingen die zij aanbiedt en komen door naar elkaar te luisteren tot een perfecte combinatie uitkomst van zorgverlening!

www.lanselos.nl

Tevfika en Jeffrey zijn de perfecte combinatie van "Down to Earth" en Spritueel voor ons.

In ons Team spenderen we graag tijd aan zelfontwikkeling. Een betere match als Lanselos kunnen wij ons niet wensen. Een warm bad, een open mind, een sparringspartner… Er is weinig wat wij niet vinden bij Tevfika en Jeffrey. Ook verlenen zij Mindful Zwanger coaching die erg aan te raden is.